Hei vaan kaikille ♡

Olen Minna.

Olen ollut elämäni aikana enemmän tai vähemmän skeptikko kaikelle yliluonnolliselle. Silti olen nuorena rakastanut kauhuelokuvia, mitkä liittyivät yliluonnolliseen tai henkimaailmaan. Kaikki yliluonnollinen on aina tietyllä tavalla kiehtonut, mutta olen kaivannut aina jotain todisteita asioille ennen kuin uskon niihin.

Olen myös ajatellut että meediot yms. ovat huijareita, kunnes koin suuren elämän mullistuksen marraskuussa 2021 ollessani vieraana hautajaisissa.

Olen aina ollut herkkä imemään itseeni muiden ihmisten energioita, minkä ymmärsin vasta henkisen heräämiseni jälkeen.

Suurin ja merkittävin ohje oli: "Täytyy luopua vanhasta, ennen kuin uusi voi alkaa"

Hautajaisissa imin itseeni erään vieraan surun ja aloin itkemään hysteerisesti. Minun piti laulaa arkun vieressä Suojelusenkeli ja mietin itkun aikana, etten pystyisi siihen. Noin sekunti pari ennenkuin pappi nyökkäsi että on laulun vuoro, koin kappelissa istuessani sellaisen rauhan, mitä en järjellä osannut selittää. Lisäksi pystyin laulamaan paremmin, kuin koskaan ennen.

Tämä tapahtuma pisti liikkeelle tapahtumaketjun ja aloin näkemään enkelinumeroita. Ennen kuin ymmärsin niitä tarkemmin, aloin nähdä myös lähelläni tavaroiden tippuvan. Intuitioni sanoi, että numeroita tulee seurata ja kun seurasin niiden ohjeita päädyin aina mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin. Se oli ensimmäinen todella merkittävä merkki siitä, että täällä on muutakin kuin se mitä paljaalla silmällä näkee.

Suurin ja merkittävin ohje numeroiden kautta oli "täytyy luopua vanhasta, ennen kuin uusi voi alkaa". Samaan aikaan oma intuitioni kertoi, että on tarkoitus lopettaa yrittäjänä työt kampaamolla vaikka rakastin työtäni. Lopetin työt 2022 huhtikuussa ja toukokuussa avasinkin oman henkisen hyvinvoinnin hoitolan Vantaan Korsoon.

Heittäydyin siis täysin tyhjän päälle. Tässä vaiheessa olin käynyt ainostaan reikikurssit ja toimin vain energiahoitajana. Näin jälkikäteen katsottuna matkani tähän pisteeseen on ollut mutkikas ja kuoppainen, mutta jokaisen mutkan ja kuopan arvoinen!

Mikään, ei yhtikäs mikään ole sattumaa mitä elämässä tapahtuu.

Oman mielenrauhan saavutin, kun löysin luontoyhteyden. ♡ Luonnon merkitys on todella suuri, jotta pystyt käsittelemään omia pelkoja ja traumoja rauhasta käsin ja opit ymmärtämään suuremman tarkoituksen.

Olen pystynyt myös luopumaan kaikista lääkkeistäni, kun olen ymmärtänyt että keho ja mieli on kombo ja meidän kehot viestivät meille asioita. Kun omaa kehoa oppii kuuntelemaan, huomaakin ettei ole oikeasti lainkaan sairas, vaan sairauksien takana onkin jotain aivan muuta.

Henkisen polun ja kykyjen avautumisen ei tarvitse olla monen vuosikymmenen projekti. Kaikessa on kyse läsnäolosta, hetkessä elämisestä, luontoyhteydestä ja siitä, että annat itsellesi aikaa ja teet/sanot asioita joita sinä itse haluat tehdä.

Se että uskallat olla juuri sellainen kuin olet, täysin oma itsesi. Uskallat kohdata omat varjosi ja työstää omia pelkoja ja traumoja. Niiden kohtaaminen vapauttaa aina tilaa jollekin paremmalle ja tässä kaikessa voin auttaa sinua.

Näiden asioiden kanssa ei tarvitse olla yksin ♡

Rakkaudella,
Minna